Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر در مورد وضعیت ترافیک و آلودگی هوا اظهار داشت: متأسفانه در سال‌های گذشته در مدیریت شهری با ادعای اینکه می‌خواهیم تهران را ارزان اداره کنیم، نگهداشت شهر آسیب دیده است و این نتیجه تفکرات غلط است که سبب شد شبکه اتوبوسرانی هم بخش زیاد آن ساقط و به جای تعمیر اتوبوس‌ها آنها را راهی قبرستان ماشین‌ها کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انبارهای مملو از قطعات یدکی مترو یکطرفه مصرف شد و اگر الان به فوریت جهت تامین این قطعات اقدام نشود، شرایط بدی را شاهد خواهیم بود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران ادامه داد: اگر به فوریت در این زمینه عمل نکنیم با کمبودهای جدی مواجه خواهیم بود، در حالی که نیاز به تجهیزات و قطعات داریم.

تشکری هاشمی تصریح کرد: آلودگی هوای تهران بارها بررسی کارشناسی شده، آلاینده‌های غالب ذرات معلق زیر 2.5 میکرون با منشا صنعتی هستند. کارگروه‌های مقابله با آلودگی هوا بارها تشکیل شده و بیشتر مواقع طرح‌هایی مطرح می‌شود که هرگز به عمل درنمی‌آیند.

وی با اشاره به لزوم معاینه فنی موتورسیکلت‌های کاربراتوری گفت: تعطیلی کارخانه‌های شن و ماسه و آسفالت و کاهش حرکت کامیون‌ها طی شب‌ها در تهران هر چند در کاهش آلودگی مؤثر است، ولی تنها راهکار نیست.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بیش از 80 درصد آلودگی از منابع متحرک تهران عامل آلودگی هوا هستند گفت: باید به موضوعات زیربنایی توجه کرد. کمتر از 5 درصد خودروهای فرسوده از رده خارج شده‌اند و باید هر چه بیشتر و بهتر موتورسیلکت‌های کاربراتوری هم به برقی تبدیل شوند.

تشکری هاشمی در ادامه درباره طرح ترافیک گفت: متأسفانه به جای اعمال قانون فقط به عوارض شهرداری پرداخته‌اند و جرایم راهنمایی و رانندگی حذف شده است در حالی که باید اعمال قانون برای کسانی که برای ورود به طرح ترافیک بدون مجوز می‌شوند را ثبت کرد.

وی درباره انتصاب مدیرعامل جدید شرکت بهره‌برداری متروی تهران گفت: برای مدیر جدید آرزوی موفقیت و از مدیر سابق تشکر می‌کنم، ولی باید توجه داشت با جابجایی افراد مشکل زیرساختی حل نخواهد شد، انبار خالی و بودجه  محدود با تغییر مدیریت دردی را دوا نمی‌کند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: منابع موجود شرکت بهره‌برداری مترو جوابگو نیست و باید سریعا قطعات جدید برای تعمیر واگن‌ها خریداری شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عضو شورای شهر تهران کمبود واگن رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود

شهردار منطقه ۳ تهران با بیان اینکه میدان ونک ۳ طبقه می‌شود، گفت: چنانچه امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود، این پروژه ممکن است سال آینده به کلنگ‌زنی برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمید جوانی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت‌_ در حاشیه جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به ۳ طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است، تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است که اکنون کار مطالعاتی آن در دست اقدام است تا امسال انجام شود، و در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در جواب سوالی مبنی بر اینکه آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است، خاطرنشان کرد: هنوز مطالعات نهایی نشده است، جلسه‌ای با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم، طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی تاکید کرد: این پروژه بسیار بزرگ یعنی از تونل توحید بزرگ‌تر است، اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر است که اجرای آن نیازمند مطالعات جدی است.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر این طرح پروژه تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود، گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود، سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد، اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست.

جوانی افزود: از معاونت فنی و عمران درخواست داریم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهارراه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه در اولویت قرار گیرد تا زیرگذر میدان ونک نیز در برنامه مطالعاتی انجام شود و در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر 750813

دیگر خبرها

  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • چگونه واگن اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • ببینید | سوال معنادار عضو زن شورای شهر تهران علیه ادعای زاکانی با چاشنی پارک لاله!
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم